19 Април 2024петък19:19 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Лео Бианки разкри живота си в песен

Парчето "Приятел" съдържа своеобразно послание, че хората може да бъдат щастливи, без да правят глупости

/ брой: 277

автор:Дума

visibility 1088

След много хитови дуети с Део, Играта, Рафи, Майкъл Флеминг-Lexus италианецът Лео пуска самостоятелна песен, в която разкрива живота си. Парчето "Приятел" има не само изненадващо различно звучене и тематика, но е и откровен разказ за миналото на Бианки в родината му, за неговите най-трудни моменти и за онези, с които не се гордее.
"Винаги съм казвал, че животът ми преди е много различен от живота ми сега. Бях много по-луд, участвах в банди. Всичко, което го има в клипа, съм го правил, за съжаление: бил съм се по дискотеки и стадиони, участвал съм в кражби, дружал съм с всякакви хора. Така живях от 14 до 24 години", разказва самият Лео.
Италианецът не крие, че е влизал и в ареста. "На 10 март 1992 г. Бях точно на 18 години и 1 ден. Отпразнувах пълнолетието си с приятели и се напихме. Сбихме се с двама патрулни полицаи. Успях да избягам, но полицията дойде сутринта вкъщи и ме арестува. Пуснаха ме след 20 часа в ареста, а след седмица ме съдиха по бързата процедура. За щастие, съдийката ме погледна и ми каза: "Няма да ти провалям целия живот, ще напиша, че си направил тази глупост, два дни преди да станеш на 18." Като видях как майка ми плаче, реших да спра с големите глупости", признава Лео.
Напълно скъсва с този си живот на 24, когато част от приятелите му са арестувани, а двама умират от свръхдоза.
Отнема му близо 2 години, за да напише "Приятел". Самият Лео разказва, че го прави, защото иска да покаже, че има и други начини да си щастлив и той ги е открил: има семейство, деца и бизнес, който дава хляб на 65 българи.
Идеята за клипа е изцяло на Лео, който лично прави кастинг за децата, които участват, за да приличат максимално на приятелите му. Снимките са направени в 132 СОУ "Ваня Войнова". Режисьор е Радостин Събев-Шошо, а за адаптирането на текста към концепцията отново получава безценната подкрепа на бате Пешо.
Първите, които чуват песента, са най-добрите приятели на Лео в Италия, а частната премиера се състояла на 30 октомври - на рождения ден на синовете на Бианки - Николо и Матия. "Един от хората, за които е клипът, се разплака, а другите много ме прегръщаха", сподели Лео. Той държи всички да знаят, че нарочно е сложил истинските снимки на приятелите си в края на видеото и дори е татуирал имената им върху себе си.
Видеото на "Приятел" може да се гледа на https://www.youtube.com/watch?v=5ggUpTZ3AL8.

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ