29 Март 2024петък11:17 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

"АТП 250" за 2,8 млн. лв. ще има догодина в София

/ брой: 230

автор:Дума

visibility 14

За първи път в историята си България ще бъде домакин на турнир от календара на Асоциацията на професионалните тенисисти (АТП). Надпреварата ще е от категория "АТП 250" и първото й издание ще се проведе в "Арена Армеец" между 1 и 7 февруари 2016 г. Договорът  е за 3 г., като има опция за продължаването му. София влиза в календара на мястото на турнира в Загреб. Хърватските организатори имат финансови затруднения и не успяха да намерят подкрепа от местните компании. Генерален спонсор на турнира в София ще е турската строителна компания Garanti Koza, която 3 години финансираше и Турнира на шампионките в "Арената".
Бюджетът ще е около 2,8 млн. лв. От тях ММС ще осигури само 500 000 лв. Наградният фонд е 880 000 лв.
"Мечтаехме за този турнир, много работихме и сега той е факт. България трябва да заеме мястото си в световната тенис карта. Този шанс е много добър, а и Григор Димитров ще има възможност да играе пред българска публика", каза спортният министър Красен Кралев. "Радвам се, че феновете ще могат да наблюдават тенис на световно ниво", допълни шефът на федерацията Стефан Цветков. Очаква се до февруари да приключи ремонтът на зала "София" и тя ще бъде използвана като тренировъчна и евентуално за срещи от квалификациите. Цветков каза още, че се водят разговори с Григор Димитров и се надява той да участва в София.

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 498

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 511

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 464

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 555

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 474

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 466

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 424

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 605

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 544

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 548

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ