20 Април 2024събота13:01 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Марселиньо е №1 за футболистите

Подгласници на звездата на Лудогорец са капитанът му Светослав Дяков и ветеранът Иван Цветков от Ботев Пд

/ брой: 124

автор:Марин Милашки

visibility 68

Марселиньо заслужи наградата Футболист на футболистите за сезон 2014/2015 г. Бразилецът изпревари капитана си в Лудогорец Светослав Дяков и ветерана Иван Цветков от Ботев Пд в класацията, в която футболистите гласуват за своите колеги. Освен купата на победител Марселиньо получи и картина на художника Борис Богданов. За най-добър треньор в анкетата, организирана от Асоциация на българските футболисти, бе избран Димитър Васев, който изведе Локо Сф до бронзовите медали. Награда за цялостен принос към футбола взе капитанът на ЦСКА Валентин Илиев. Голмайстор на сезона с 14 попадения е нападателят на Левски Антонио Аниете. За най-добър млад играч бе награден Цветелин Чунчуков от Ботев Пд, а подгласници са съотборникът му Милен Гамаков и Кристиян Малинов (Литекс). Награда за проявено мъжество и характер взеха юношите на Левски Иво Сапунов и Никола Димитров (набор 1999 г.), които около ст. "Раковски" в средата на март хванаха крадец и върнаха чантата на възрастна жена. Асоциация на Дончо Донев връчи за пръв път и награда за футболна журналистика, която заслужи екипът на телевизия "Диема" за отразяване на мачовете от "А" група.
"Искам да играя за националния отбор на България, но трябва да мине още една година и да съм в добра форма. Моята работа е да работя, ако влезем пак в Шампионската лига, ще е много добре", призна Марселиньо.
"Ако съм здрав, бих продължил да играя. Не знам къде ще се случи това. Ще трябва да изчакаме няколко дни, за да разберем какво ще се случи. Оптимист съм, вярвам, че ЦСКА няма да изпадне. Последната информация, която ни беше дадена, е, че до 3-4 дни всичко ще е ясно. Ръководството ни помоли да проявим търпение. Каква ще е реалността ще знаем скоро. Аз вярвам и се надявам за светло бъдеще", заяви Илиев.
"Наистина се радвам за тази награда, но бих я върнал, за да спечеля купата. Посвещавам приза на цялото семейство на Левски, на всичките фенове. Те ме карат да усещам смисъла на това да си част от отбор като Левски. Играхме добър футбол, но сезонът беше лош. Разочарован съм, но мисля, че вървим на прав път и трябва да продължим. Бъдещето ми? В следващите 30 дни ще видим какво ще се случи. Има интерес към мен", разкри Аниете.
 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ